Elkészítés: A rizsből a tejjel tejberizst készítünk. Amikor kihűlt, belekeverjük a tojássárgáját és a cukrot.
Az őszibarack héját eltávolítjuk, majd a szárfelőli részéből ujjnyi
vastagságú kalapot levágunk, a magot óvatosan eltávolítjuk, és a magházat kissé szélesítjük, hogy kellő nagyságú hely legyen a tölteléknek. A barackot megcsepegtetjük citromlével barnulás ellen.
Az üregbe töltjük a goji gyümölccsel összekevert tejberizst, díszíthetjük tejszínhabbal, adhatunk mellé fagyigombócot, stb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.