Elkészítés: A csíkokra vágott hagymát olívaolajon kicsit megpároljuk, majd hozzáadjuk a szintén csíkokra vágott húst is. Fedő alatt félig pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát is. Hagyjuk, hogy a gomba megpuhuljon, és hozzáadjuk a fűszereket, a citrom levét. Ízlés szerint fűszerezzünk, de a zsályával bánjunk óvatosan, mert erőteljes íze van.
Miután a gomba megpuhult, keverjük ki a tejfölt a tejjel külön edényben, és öntsük hozzá az alaphoz. Fedő nélkül főzzük, míg egy kicsit besűrűsödik az egész.
Köretként kínáljunk rizst.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.