Elkészítése: A megtisztított karfiolt kis rózsáira szedem, meleg vízben megmosom, majd lecsöpögtetem. Beleteszem a levesbe (vagy a húsleveskockákból készített levesbe). Beleszórom a borókabogyót, és felforralom. 5 percig főzöm.
Közben a tejfölt 2 evőkanál vízzel és a lisztteé simára keverem. A keveréket hőkiegyenlítéssel a forrásban lévő levesbe öntöm, közben habverővel addig kevergetem, amíg fel nem forr, 5 percig forralom.
Kevés sóval és cukorral ízesítem, és belekeverem a petrezselyemzöldet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.