Elkészítés: A csirkemellet csíkoka vágom, egy tálba teszem, rászórom a sót és az ételízesitőt. Összekeverem, egy picit állni hagyom. A vöröshagymát apró kockára vágom, a fokhagymát felszeletelem. Egy mély serpenyőben felforrósítom az olajat. A hagymákat picit megpárolom. Ezután jön a csirkemell, amit fehéredésig sütök. Mikor már levet eresztett, rászórom a pirospaprikát. Ha puha a csirke, jöhet rá a tejföl. Összekeverem (forralni nem kell), és beleöntöm a lecsepegtetett kukoricát is. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.