Elkészítés: A combokat megmossuk, szárítjuk és a csontnál bevágjuk, bedörzsöljük olajjal. Sózzuk, borsozzuk és megszórjuk majoránnával, fokhagymaporral. Egy tepsibe helyezzük és megkenjük őket tejföllel, reszelt sajtot szórunk a tetejére. A félbevágott gombafejeket mellétesszük. Fóliával betakarjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40-50 percig sütjük, majd fólia nélkül a sajtot rápirítjuk.
A megpucolt burgonyákat nagy kockára vagy cikkekre vágjuk, tepsibe rakjuk, sózzuk, ráhelyezzük a lilahagyma karikákat, meglocsoljuk olívaolajjal, oregánóval fűszerezzük. Jól összekeverjük, és 1 citrom levét rácsepegtetünk. Fólia nélkül 180 fokon pirosra sütjük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.