Elkészítés: A tésztához a lisztet, a sót, a tojást, a vajat egy tálban összekeverjük, közepébe mélyedést készítünk, belemorzsoljuk az élesztőt 1 kávéskanál cukorral, és ráöntjük a langyos tejet. Az egészet jól összedolgozzuk, és letakarva 30 percig kelesztjük.
Ez idő alatt a hagymát karikára vágjuk, és a vajon üvegesre pároljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a felkockázott sonkát, az előre összekevert tejfölös tojást, végül a lisztet és a fűszereket.
A megkelt tésztát egy 28 cm átmérőjű tortaforma méretűre nyújtjuk, és a kikent formába terítjük úgy, hogy felfelé legyen egy kis pereme a tésztának.
Rákenjük a tölteléket, és kb. 180 Celsius-fokon 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.