Elkészítés: A húst és a zöldségeket megtisztítjuk, felaprítjuk, a fehérrépa és a zeller zöldjét jól megmossuk, hideg vízbe áztatjuk.
A húst és a zöldbabot hideg vízben feltesszük főni, sózzuk. Ha már félig megfőtt, beletesszük a már felaprított sárga- és fehérrépát, valamint a zellert is, tovább főzzük.
Ha minden kellően megpuhult, mehet bele a rántás, majd a tejföl, ezután pedig beletessszük a fehérrépa és a zeller zöldjét.
A galuska hozzávalóiból jó sűrű állagú tésztát készítünk, és nokedliszaggató segítségével a levesünkbe szaggatjuk, hagyjuk még pár percet főni, majd a fehérrépa és a zeller zöldjét egy villa segítségével kiszedjük, és már tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.