Elkészítés: A cukrot felolvasztom, apránként hozzáöntöm a tejet. Ha forr, belekeverem a vajat. Együtt is főzöm, amíg a massza megfelelő állagú nem lesz (ezt úgy lehet ellenőrizni, hogy egy átlátszó falú pohárba hideg vizet töltök, és belecseppentek - akkor jó, ha a csepp golyó alakú marad és így ér le a pohár aljára). Vigyázat, ha túl sokáig van főzve, széttöredezik - ha kevés ideig, akkor nem szilárdul meg. A kész masszát vajjal kikent alutepsibe simítom, és pár óra múlva, teljes szilárdulás után kockára vágom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.