Elkészítés: A húst kiklopfoljuk, majd mindkét oldalát sózzuk, és pici őröl borssal megszórjuk. Majd mindegyik szeletre ráhelyezünk 1 szelet bacon és 1 db uborkát. Feltekerjük, és margarinnal kikent tepsibe helyezzük. Ízlés szerinti mennyiségű fűszerrel megszórjuk. 2 dl vízbe beletesszük a húsleveskockát, és addig melegítjük, ameddig feloldódik. 3 dl főzőtejszint 1 evőkanál liszttel és kevés alaplével simára keverünk, majd elősször az alaplevet öntjük a húsra, majd a tejszinnel elkevert lisztet. A tepsit fóliával lefedjük, és közepes lángon másfél óráig pároljuk, majd a fóliát levéve szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.