Elkészítés: A csirkemelleket fűszerezve kisütjük, de ne ropogósra, hogy a tepsiben majd a szaftból is tudjon felszívni. Közben a póréhagymát felszeleteljük. Egy jénai tál aljára szeletelünk egy kis vajat, ráöntjük a bort, majd ráhelyezzük a csirkemelleket. Egyenletesen ráaszórjuk a felkarikázott póréhagymát. Meglocsoljuk a tejszínnel, kicsit megigazgatunk a húsokat, hogy alul is elkeveredjen a szaft. A főtt füstölt császárszalonnát felkockázva kisütjük, és a tejszín tetejére szórjuk, óvatosan megsózzuk, majd a reszelt füstölt sajttal beborítjuk. Letakarva előmelegített sütőbe tesszük, hogy kicsit összeforrjon, majd a tetejét levéve pirosra sütjük a sajtot. A körethez megfőzzük a rizst, kevés olajon hagymát dinsztelünk, majd összeforgatjuk a rizzsel és a leszűrt kukoricával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.