Elkészítés: Hagyományos módon piskótát sütünk a 8 tojásból.
A krémhez a tojássárgáját a cukorral és a vízzel összekeverjük, beletesszük a citrom levét és héját, majd a lisztet, és gőz fölött sűrűre főzzük. Alaposan kihűtjük, majd hozzákeverjük a margarint.
A tortalapot 3 felé vágjuk, meglocsolgatjuk a lapokat citromlével.
A tejszínt keményre verjük, kétfele osztjuk.
A lapokat megtöltjük: először a citromos krémet kenjük a lapra, majd a tetejére tejszínhabot is kenünk. A tejszín második felét megszínezzük ételfestékkel, kis citromlevet is adunk hozzá, ezzel vonjuk be a tortát. (Jó intenzív, citromos íze van.) Tetejét ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.