Elkészítés: Készítsünk egy tejbegrízt (tej, cukrok, búzadara), amibe a végefele belekeverünk 1 kanál margarint. Ha a fél liter tej nem lenne elég, még tehetünk hozzá egy keveset, hogy ne legyen beton keménységű. Kihűtjük, de kevergessük, hogy ne álljon össze, ne keményedjen meg.
Ha kihűlt, felverjük a tejszínt a habfixálóval és még 1 kanál cukorral. A robotgéppel a grízt is fellazítjuk, hogy minél habosabb legyen, majd egy nagyobb kanállal óvatosan a tejszín 3/4-ét beleforgatjuk.
Az epret megmossuk és 4-6 részbe vágjuk.
A poharunkban ízlés szerint rétegezzük a tejszínes darát és a gyümölcsöt. Legalább 1 órát hagyjuk pihenni a hűtőben. Tálaláskor a maradék tejszínnel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.