Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk, és egy kis olajon megpároljuk. Ha megpárolódott, megszórjuk 1 evőkanál zsemlemorzsával, egy kicsit lepirítjuk. Felöntjük az erőlevessel, felrottyantjuk. Addig egy tálban összekeverjük a tejfölt, a tejszínt, a tojást. Ezt hozzákeverjük a leveshez, és újra felfőzzük. Sóval, borssal ízesítjük. Turmixoljuk össze, hogy ne legyen darabos, hanem krémes állaga legyen. (Tipp: Mivel a főzéskor egy kicsit elmegy a fokhagyma erelye, ilyenkor a turmixba dobok egy fél cikk fokhagymát, amitől igazán fokhagymás lesz a leves!) Pirított zsemlekockával az igazi!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.