Előkészítése: a gesztenyemasszát villával széttöröm. Egy deci tejszínnel, sóval, rummal, befőttlével egészen simára, kenhetőre keverem, végül belekeverem a kakaóport is. A megmaradt tejszínből nagyon kemény habot verek. A zselatint 3 evőkanál befőttlében, folyamatos kevergetés közben, kis lángon feloldom. A meggyet egészen apróra vágom.
Elkészítése: a tejszínhabot óvatosan átforgatom a gesztenyés keverékkel, majd hozzákeverem a folyékony zselatint is. A krémet négy pohárban elosztom és a meggydarabkákkal feldíszítem. Lehűtöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.