Elkészítés: Egy 30×40 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral.
Az egész tojásokat a cukorral elektromos habverővel habosra keverjük 10 perc alatt. A puha vajat, az őrölt fahéjat és a reszelt citromhéjat hozzákeverjük, jól kiverjük. A lisztet, a keményítőt, a kakaóport és a sütőport elvegyítjük, és lazán hozzákeverjük.
Tepsibe tesszük, és megsütjük 20 perc alatt.
A krémhez a tojássárgákat porcukorral vízgőz felett krém sűrűségűre keverjük. A gőzről levéve hozzákeverjük a gesztenyemasszát és a rumaromát. A tejszínt keményre verjük, és a gesztenyés masszával egybe keverjük.
A tésztalapot sütőből kivéve baracklekvárral lekenjük. A kihűlt tésztára kenjük a krém 2/3 részét. 4 lapra vágjuk a rövidebb oldalával párhuzamosan. 2-2 lapot egymásra fektetünk, le is nyomkodjuk könnyedén. Majd mindkettő oldalát és tetejét is bevonjuk a maradék krémmel. Villával megcifrázzuk.
A tejszínt kemény habbá verjük és díszítjük. Csokoládéforgáccsal is megszórtam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.