Elkészítés: Nagyobb serpenyőben kevés zsiradékon a szalonnát kisütöm, benne megdinsztelem a vöröshagymát, a fokhagymát, majd a csirkemellet fehéredésig magas hőfokon átpirítom. Meghintem kevés pirospaprikával, sózom, borsozom, kakukkfűvel megszórom, takarékon kb. 15 percig saját levében párolom, majd hozzáadom a gombát is. Utána fűszerezem, rövid időre lefedem, és mivel sok levet enged a csirke és a gomba is, kicsit félrehúzott fedővel magasabb hőfokon párolom, hogy a nagyja leve elpárologjon, mire a hús és a gomba is megpuhul.
A tejszínt és a tejfölt kikeverem liszttel (függ, hogy mennyi mártást szeretnénk), és besűrítem vele a ragut. Ízesítem mustárral, beleszórom a paprikakockákat és sok petrezselyemzöldjét, rövid idő alatt összeforralom.
Közben a spagettit a javasolt idő szerint kifőzöm, leszűröm, leöblítem, kevés olívaolajjal összekeverem, majd a raguval tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.