Elkészítés: A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd kb. 30 percig hagyjuk állni. Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, ebben a hússzeletek mindkét oldalát megpirítjuk, majd egy tepsibe rakjuk őket, a maradék vajat egyenletesen elosztjuk rajtuk. Ráöntjük a tejszínt (esetleg higíthatjuk tejjel), szórunk még rá egy csipetnyi sót, borsot, majd rászorjuk a reszelt sajtot. Lefedve, közepes lángon kb. 30 percig sütjük, majd levesszük róla a tetőt, és addig sütjük, míg a sajt megpirul a tetején. Rizskörettel tálaljuk. (Csak rizzsel jó!)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.