Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát aprítom, a tökből a magokat eltávolítom, a tököt legyalulom. A kaprot felaprítom. A csirkemellet csíkokra vágom.
Olajon üvegesre dinsztelem a hagymát, rádobom a fokhagymát, hozzáadom a gyalult tököt, a kaprot, öntök rá kevés vizet. Sózom, borsozom, rámorzsolom a leveskockát, adok hozzá egy kevés ecetet, cukrot. Főzöm. Amikor már puha, szórok rá lisztet, s locsolok bele tejszínt.
Közben egy serpenyőben kevés olajon megpárolom a csirkemellcsíkokat, sózom, borsozom.
A tökfőzeléket a csirkemellel tálalom, valamint ízlés szerint még tejföllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.