Elkészítés: A húst alaposan megmosom, kockára vágom, sózom, borsozom, és egy kevés olajon egy lefedhető serpenyőben addig pirítom, amíg a hús szépen kifehéredik, majd hozzáadom a gombát, felöntöm 1 dl vízzel, lefedem, és 15-20 percet párolom.
A tejszínt elkeverem a tejföllel, a mustárral, hozzáadom a zúzott fokhagymát és az aprított petrezselyemzöldet.
A 20 perc leteltével a húst átszedem egy hőálló tálba, leöntöm a tejfölös mustáros keverékkel, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 percet sütöm. A sütési idő felénél kiveszem és átkavarom.
Párolt rizzsel, petrezselyemzölddel meghintve tálalom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.