Elkészítés: A felaprózott hagymát és fokhagymát kevés kókuszzsíron megdinsztelem. Majd ráteszem az előzőleg beáztatott lencsét, és felöntöm annyi vízzel, amennyi jól ellepi. Ha felforrt, sóval, borssal és ételízesítővel, valamint késhegynyi Erős Pistával ízesítem.
Amikor a lencse félig megpuhult, beleteszem a felkockázott/felkarikázott répát. Teljesen puhára főzöm.
Előre elkészített rántással berántom (a főzőlével elkeverem a rántást, teszek hozzá pici hideg vizet még, és a levesre öntöm), öntök rá tejszínt, és készre forralom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.