Piskótát készítünk 6 darab tojásból. 6 tojás sárgáját kikeverünk 6 evőkanál kristálycukorral és 6 evőkanál liszttel és egy csomag sütőporral, ezután felverjük a tojásfehérjéket és hozzáadjuk a masszához. A tortaformát margarinozzuk és lisztezzük.Előmelegített sütőben megsütjük a piskótát. Megvárjuk míg a tészta kihűl, addig elkészítjük a krémet a következőképpen: A mascarponét elkeverjük a porcukorral. A tejszínt felverjük és hozzáadjuk a krémhez. A piskótát félben kettévágjuk és megkenjük a krémmel, majd rátesszük a másik lapot és megkenjük a torta tetejét és oldalát a krémmel. Habzsákkal díszítjük tejszínnel a torta tetejét.A megkent tortát tetszőleges gyümölccsel díszítjük és cukorkával, majd a torta oldalát darált mandulával bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.