Elkészítés: A narancs héját lereszeljük, és 2 dl tejben felfőzzük, majd hozzáadunk 4 dl tejet, felforraljuk. A többi tejben feloldjuk a pudinport, a forró tejhez öntjük, és krémmé főzzük a cukorral vagy az édesítővel.
Amikor kihűlt, felverjük a tejszínhabot a tasakon található leírás szerint. A narancsot apró kockára vágjuk, a krémhez adjuk, elkeverjük, majd a tejszínhab felét óvatosan beleforgatjuk.
Szép tálba öntjük, a megmaradt tejszínhabbal díszítjük, esetleg csokidarával is megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.