Elkészítés: A halacskát besózva állni hagyjuk, amíg a többi zöldséget felszeleteljük.
Kiolajozott jénaiba fektetjük a cukkinit, rászórjuk a hagymaféléket, megsózzuk, és mehet rá a hal, amit megszórunk borssal és bazsalikommal. Elrendezzük rajta a paradicsomot, meglocsoljuk tejszínnel, és alufóliával lefedve kb. 30 percre 170 fokos sütőbe tesszük. Amikor letelik az idő, rászórjuk a reszelt sajtot, és a fólia nélkül visszatesszük a jénait a sütőbe, amíg a sajt szép aranybarnára sült.
Amíg sül a hal, összeállíthatjuk hozzá kedvünk szerint a salátát, amivel tálaljuk majd. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.