Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a cukrot hozzáadjuk a fehérjéhez, majd robotgéppel a fehérjét habbá, a sárgáját krémesre keverjük. Amikor ez megvan, a krémes tojássárgához hozzáadjuk a habot, majd óvatosan beleforgatjuk az átszitált lisztet. Sütőpapírral bélelt 23 cm átmérőjű csatos tortaformába öntjük, majd 160 fokra előmelegített sütőben 40-45 perc alatt megsütjük. Amikor megsült, a tortaformát ráfordítjuk egy tepsire, és így hagyjuk kihűlni a piskótát. (Csak ezután vegyük ki a piskótát a formából!)
A krémport keverőtálba tesszük, majd hozzáadjuk a tejet és a porcukrot. Először alacsony, majd magasabb fokozaton 3-4 perc alatt krémesre keverjük. Hozzáadjuk a ribizlit, és néhány másodperc alatt azzal is összeforgatjuk. A kihűlt piskótát kettévágjuk majd a krémmel megtöltjük, illetve kívülről is bevonjuk vele.
A tejszínt kemény habbá verjük, és a tortát azzal is bevonjuk.
A csokoládét gőz fölött megolvasztjuk, majd a torta oldalán óvatosan lecsurgatjuk. Tetejét félbevágott, illetve szeletelt eperrel díszítjük, amit szintén lecsurgathatunk olvasztott csokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.