Elkészítés: A piskótához a tojást a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. Tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben kisütjük. Ha kihűlt, 3 részre vágjuk.
A krémhez a túrót áttörjük, és hozzáadjuk a porcukrot. A tejszínt felverjük, felét a túróhoz keverjük, ezzel töltjük meg a lapokat. A szilvát apró darabokra vágjuk, és a krémre szórjuk.
A tortát tejszínnel bevonjuk, habrózsákat nyomunk, és negyedelt szilvával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.