Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztom, a sárgákat habosra keverem a cukorral. A fehérjéből kemény habot verek egy csipet sóval. A habot és a cukros sárgát lazán összekeverem, hozzászitálom a sütőporos lisztet. Sütőpapírral bélelt tortaformába öntve 180 fokon megsütöm, hagyom kihűlni.
A túrót a cukrokkal alaposan kikeverem. A tejszínt a habfixálóval felverem, majd óvatosan a túrós masszához keverem. Ezzel töltöm meg a piskótát, a tetejére is hagyok belőle.
A tetejére teszem a ribizlit, a tortzselét elkészítem a csomagolás utasítása szerint, majd a hűtőbe teszem, hogy megdermedjen. Tálalás előtt még banánkarikákkal díszítettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.