Elkészítés: A meghámozott zellert kis darabokra vágjuk. A vöröshagymát apróra kockázzuk, és a felhevített
olajon mindkettőt megpároljuk. A levessel felöntve kb. 15 percig főzzük.
A turbolyát - kevés kivételével - durvára aprítjuk. 1/3 részét a sonkára szórjuk, feltekerjük, és felhasználásig hűtőbe dugjuk.
A főtt zellert a maradék felaprított turbolyával együtt turmixoljuk, majd sóval, borssal ízesítjük, és óvatosan beleforgatjuk a félkeményre vert tejszínt.
A sonkatekercset karikákra vágjuk, elosztjuk a tányérokba, és rámerjük a forró levest. A félretett turbolyával vagy zellerlevéllel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.