Elkészítés: A húst és a zöldségeket csíkokra vágjuk, és olívaolajon külön-külön néhány perc alatt megpirítjuk. Fontos, hogy a zöldség ropogós maradjon! Pici vizet egyedül a brokkoli alá teszünk, ennek a párolási ideje kb. 10 perc.
A már odakészített nagyobb edénybe öntjük a külön-külön megpirított zöldségeket és a forró olajban átsütött húst.
Felöntjük a főzőtejszínnel, óvatosan összekeverjük, átforraljuk. A tetejére apróra vágott petrezselymet szórunk.
Főtt rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.