Elkészítés: A tortalaphoz a margarint 10 dkg cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval krémesre keverjük, majd egyenként beleütjük a tojásokat. A sütőporral és a citromahéjjal elvegyített lisztet apránként a tojáskrémbe dolgozzuk. Közben hozzáadunk 3 evőkanál tejszínt. A tésztamasszát kikent és lisztezett 26 cm-es kapcsos tortaformába tesszük. Előmelegített sütőbe toljuk, és 175 fokon 20-25 perc alatt megsütjük. A tortalapot rövid pihentetés után a formából kivesszük, és teljesen kihűtjük.
5 dl tejszínt a maradék cukorral (5 dkg) kemény habbá verünk, végül beleszórjuk a habfixálót. 10-12 szem szedret félreteszünk, a többit a habba forgatjuk. A tortalapot keresztben félbevágjuk, az alsó lap köré karimát pattintunk. Rásimítjuk a szedres habot, és a másik lapot is rátesszük. A maradék tejszínt is felverjük, és a hab 2/3 részével a tortát körüs-körül bevonjuk. A maradékból habrózsát nyomunk a tetejére (annyit, amennyi szedret félretettünk), és a szedreket beleültetjük. Ha még maradt tejszín, azzal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.