Elkészítése: 65 dkg lisztet lemérek, kettéosztom. Az egyik felébe belemorzsolok 30 dkg ledarált tepertőt, amit megszórok fekeborssal. Letakarva félreteszem. A másik részbe beledolgozom a következőket: 3 dkg élesztőt megkelesztek 1 dl tejben, 1 púpozott kávéskanál sót, 2 tojássárgáját, 4 dkg margarint és 2-3 evőkanál fehérbort. Miután jól eldolgoztam, letakarom és kelesztem a masszát.
Ha megkelt, kinyújtom, és ráhelyezem a tepertős masszát. Úgy hajtogatom, mint a vajas tésztát. Minden hajtogatás után 20 percet pihentetem. Háromszor megismétlem a hajtogatást, és jól előmelegített sütőben megsütöm, miután kiszaggattam, megkockáztam a tetjét és megkentem tojássárgájával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.