Elkészítés: Az élesztőt tejjel, pici cukorral felfuttatjuk. A lisztet a tojásokkal, sóval és a felfuttatott élesztővel, tejjel összegyúrjuk.
Ujjnyi vastagra kinyújtjuk, és rákenjük a picit megmelegített borssal, sóval ízesített tepertőt. Feltekerjük, szétlapogatjuk és még félbehajtjuk, negyed óráig pihentetjük. Újra kinyújtjuk és rákenjük a puhára melegített margarint, rászórjuk a reszelt sajt felét, és ugyanúgy feltekerjük, kettéhajtjuk, fél órát pihentetjük. Ezt újra ismételjük a margarin és sajt másik felével is. Tehát 3x pihentetjük negyed órát utána 3 cm vastagra kinyújtjuk, kiszaggatjuk, és kikent tepsibe rakva 20 percig pihentetjük meleg helyen.
Nagyon fontos hogy a tepsibe pihenjen, mert úgy nem dől fel a pogácsa. Tetejét tojással megkenjük, tehetünk rá reszelt sajtot, köménymagot. Forró sütőben sütjük szép pirosra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.