Elkészítés: Bő, sós vízben kifőzzük a fél kg tésztát.
Mialatt a tészta fő, a darált húst olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd ha átfőtt, hozzáadjuk a paradicsomsűrítményt. Amikor átmelegedett, a pohár tejfölt és a kukoricát is hozzáöntjük, jól elkeverjük, megint sózzuk és borsozzuk (csak finoman). Ha elég forró, levesszük a tűzről, összekeverjük a tésztával, belereszelünk 10 dkg sajtot. Összekeverjük.
Kivajazzuk a tepsit, beleöntjük a tésztát, a maradék sajtot ráreszeszeljük, és előmelegített sütőben 200 fokon addig sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.