Elkészítés: A csirkéket előző nap megpucoljuk és feldaraboljuk. Én ki szoktam csontozni a combot. A só-bors-paprika keverékét rászórjuk a csirkére, öntünk rá 1/2 dl olajat, és összeforgatjuk. 1 napra hűtőbe tesszük.
A krumplit megpucoljuk és apró kockára vágjuk, beletesszük a kiolajozott tepsibe, megszórjuk ételízesítővel. A pucolt fokhagymát feldaraboljuk, és rászórjuk a krumplira. A paradicsomot leforrázzuk, eltávolítjuk a héját, majd a paprikával együtt felkarikázzuk, és a krumplira tesszük hézagosan. A hézagokba tesszük a csirkét. A páclevet ráöntjük, majd rá kanalazzuk a lecsót.
Fóliával lefedve 2 órát sütjük, majd 1/2 órát pirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.