Elkészítés: A megpucolt és gerezdekre vágott burgonyát elhelyezem az olívaolajjal meglocsolt kerámiatálban. Kiveszem a tányérból a már olívaolajban bepácolt hússzeleteket. Ennek megmaradt pácát szétlocsolom a krumplira, finoman megsózom. A felvágott paradicsom és paprika felét rászórom a krumplira, majd ezután következnek a hússzeletek, erre a paradicsom és paprika másik fele.
Lefóliázom, és 180 fokon sütöm. Ha már puha a hús és a krumpli, a fóliát leveszem róla. Ráreszelem a sajtot, visszarakom a sütőbe. Ha ráolvadt a sajt, kész is van.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.