Elkészítés: Olajon apróra vágott hagymát pirítok, rádobok (ízlés és igény szerinti mennyiségű) felkockázott paradicsomot, valamint szintén kockára vágott, hámozott tököt. Fűszerek ízlés szerint, az enyémbe jut: só, bors, chili, oregánó, kapor, köménymag, tárkony.
Közben kifőzöm a tésztát, olajozott, kis liszttel megszórt tepsibe egyengetem, majd mikor már a tökkockák megfőttek, a tetejére kerül az egész ragu, aztán be a sütőbe, amíg nem ropog a teteje.
Fontos, hogy legyenek megfőve a tököcskék, nekik kicsit több idő kell, ezért érdemes kicsike kockákra vagdosni őket, valamint lassanként vízzel felönteni, majd fedő alatt párolni az egészet.
Ha valaki szeretné sajttal meghinteni a tetejét, tegye bátran, sőt, húskedvelők akár darált hússal is készíthetik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.