Elkészítés: A tésztához a tojások fehérjét habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot. A lisztet összekeverjük a kókuszreszelékkel, a sütőporral és a habba forgatjuk. Tepsibe simítjuk, és alacsony hőfokon 20 percig sütjük.
A krémhez a tojások sárgáját a pudingporral, a liszttel, a cukor felével és 1 dl tejjel simára keverjük, majd a többi tej hozzáadásával sűrűre főzzük. A margarint először magában, majd a többi cukorral habosra keverjük. A kihűlt pudingot beledolgozzuk a margarinba, majd a tésztára kenjük. Kókuszreszelékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.