Előkészületek: A csirkemellet apró kockákra vágjuk. A sárgarépát és a cukkinit meghámozzuk, és keskeny csíkokra szeleteljük. A rizstésztát forró, lobogó vízzel leöntjük.
Elkészítés: A húst kevés olajon enyhén megpirítjuk, majd fedő alatt minimális víz hozzáadásával puhára pároljuk. Ha a hús puha, fűszerezzük chilivel, és felöntjük a szójaszósszal. Hozzáadjuk a mézet és a gyömbért. Ha együtt rotyogott egy kis ideig, hozzáadjuk a zöldségeket is. Előbb a sárgarépát, kis idő múlva a cukkinit, mert utóbbi hamar megpuhul. Végül hozzáadjuk a megduzzadt üvegtésztát, és elkeverjük. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.