Elkészítés: A sertéskarajt kicsontozzuk, megmossuk, kiklopfoljuk. A sertésmájat hártyázását követően megmossuk, vékony csíkokra szeleteljük. A hagymát és gombát megtisztítjuk és felszeleteljük.
A hússzeleteket enyhén sózzuk, lisztbe forgatjuk, majd kevés felhevített zsírban mindkét oldalán pirosra sütjük. A hagymát kevés zsíron üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, s addig pirítjuk, míg a gomba levet ereszt, ekkor beletesszük a csíkozott májat is, sóval, őrölt borssal, majoránnával és rozmaringgal, valamint a paradicsompürével fűszerezzük, s az egészet puhára pároljuk.
A húst ezzel a fűszeres, gombás raguval megrakva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.