Elkészítés: Egy 3 literes tálat hideg vízzel kiöblítek, kibélelem fóliával
úgy, hogy amikor belerakom az alapanyagot, akkor be is tudjam takarni.
Megfőzöm a kávét, belekeverem az Amarettót. A tejszínt a sóval majdnem készre felverem /géppel/, beleszórom a vaníliás
cukrot, a habfixet és kanalanként a kristálycukrot. Ezután hozzákeverem a mascarpone sajtot.
A kibélelt tál aljára krémet simítok, kakaóport szitálok, és az ízesített kávéba mártom a piskóták egyik felét, szép sorjába rakom a kakaóval meghintett krémre, de úgy, hogy a kávés fele kerüljön a kakaóporhoz. Krémmel rétegezve ezt ismétlem, az utolsó sor babapiskóta legyen. Ha van időnk, legalább 3-4 órát, de akár egy éjszakát is hűtőben pihenjen, hogy az ízek jól összeérjenek.
Tálalás előtt a fóliát kinyitom, és tálra, tálcára borítom a tiramisut, végül kakaóporral meghintem. Úgy szelem, mint egy tortát.
Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.