Elkészítés: Kibélelünk egy szitát konyharuhával, beleöntjük a túrót, és éjszakára betesszük a hűtőszekrénybe, hogy lecsöpögjön. Megmossuk és felszeleteljük az epret. Összekeverjük a mandulalikőrt és a kávét, majd a keverék felével meglocsoljuk a tortalapot. A túrót összekeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral, a citromlével és a citromhéjjal. A túrókrém felét elsimítjuk a tortalapon, majd rátesszük az eperszeleteket. Erre jön egy réteg babapiskóta, amire ráöntjük a megmaradt kávés-likőrös keveréket. A túró másik felét a piskótarétegre kenjük, elsimítjuk, és a tortát két órára a hűtőszekrénybe tesszük. Nagyobb darabokra tördeljük a kekszet, a tortára szórjuk, majd az egészet meghintjük kakaóval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.