Elkészítés: A tészta hozzábalókból piskótát sütünk, kivajazott, lisztezett formában.
A krémhez az instant kávét 3,75 dl forralt vízzel leöntünk. Adunk hozzá 1 dl bort és 0,5 dl kávélikőrt. Hűlni hagyjuk. 3 dl tejszínt 8,5 dkg cukorral felverünk, belekeverjük a mascarponét és a kávékeverékből 1,75 dl-t.
A megsült tortát 4 rétegre vágjuk, mindegyiket meglocsoljuk a kávés keverékkel, megkenjük a mascarponés krémmel, majd kívülről is bevonjuk a tortát. Durvára vágott mandulával díszitjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.