Elkészítés: Válasszuk szét két külön tálkába a tojásfehérjét és -sárgáját, majd mindkettőt keverjük ki cukorral úgy, hogy nagyon krémes állagú legyen. A tojássárgákhoz adjuk hozzá a mascarponét, és keverjük krémesre. Adjunk hozzá kevés fahéjat és kakaóport, majd megint keverjük el. Végül adjuk hozzá a tojásfehérjét, és gyengéden forgassuk össze.
A kiszemelt tál aljába kenjünk egy kevés krémet. A babapiskótákat egyenként mártogassuk a kávéba, és rakjuk sorba a tál aljára. Ha krémesebben szeretjük, akkor jó alaposan mártsuk bele, hogy jól elázzon. Ha megvan a piskótaréteg, nagyobb adag krémet rakunk rá, majd jöhet megint a piskóta. Így folytatjuk, amíg elfogynak a babapiskóták. Legfölülre krém kerüljön. Szitán keresztül csokoládés kakaóporral hintjük meg a tetejét. Fél órára rakjuk a hűtőbe.
Bon apetito!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.