Elkészítés: A tésztát kifőzzük. A mazsolát rumba áztatjuk.
A tojássárgákat a vaníliás porcukorral és a vajjal habosra keverjük, majd a citrom reszelt héjával ízesítjük. Hozzákeverjük a tejfölt és a mazsolát, majd a tojásfehérjék kemény habját óvatosan beleforgatjuk. Hozzátesszük a tésztát és belemorzsoljuk a túrót, jól összekeverjük. Kivajazott és kristálycukorral megszórt tepsiben, előmelegített sütőben szép aranysárgára sütjük.
Forrón, vaníliás porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.