Elkészítés: A készen kapható piskóta tortalapot apróra vagdaljuk, keverőtálba tesszük. Összekeverjük ribizlivel vagy málnával, esetleg különféle összevagdalt nyers gyümölccsel, de készíthetjük befőttel is. Tehetünk bele mazsolát, darabolt diót. Meglocsoljuk a likőrrel, vagy rummal. A tejjel, liszttel, cukorral, kakaóval csokoládémártást főzünk és a gyümölcsös tésztával jól összekeverjük.
Kompótostányérokba osztjuk, és fél napra hűtőbe tesszük, így az ízek jól összeérnek. Tálaláskor tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.