Elkészítés: Nagy keverőtálba reszelem a meghámozott burgonyát. Kb. 3-4 kávéskanál ételízesítővel és kb. 2-2,5 kávéskanál őrölt feketeborssal ízesítem. Hozzáadom a finomra vágott petrezselyemzöldet, a lisztet és a tejfölt, valamint a zúzott fokhagymát. Jól összekeverem (az állaga megfelel a kissé folyós nokedlitésztának). Ha túl folyós, kevés liszttel sűrítem. Forró olajban a bő tenyérnyi nagyságú, fél ujjnyi vastag lapokat mindkét oldalán pirosra sütöm (kb. 3-4 perc oldalanként).
Tejföllel, reszelt sajttal meghintve melegen tálalom (hidegen tálalva is nagyon finom).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.