Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A hagymát, a szalonnát és a sonkát apró kockákra vágjuk. A tojásokból négyet megfőzünk. A zsemléket tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a sonkát, pár percig pirítjuk, majd beletesszük a zöldborsót. Sózzuk, borsozzuk, pici ételízesítőt adunk hozzá, 8-10 percig pároljuk. Hozzákeverjük a kockákra vagy szeletekre vágott főtt tojásokat, a kinyomkodott zsemléket és 1 nyers egész tojást. A tölteléket összedolgozzuk.
A hússzeleteket kiolajozott tepsibe tesszük egymás mellé, majd mindegyikre halmozunk a töltelékből jó bőven. Pici vizet öntünk alá, és sütőben 35-40 perc alatt megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.