Elkészítés: A csirkemellfiléket félig félbevágjuk, kinyitjuk, majd szeletté klopfoljuk. Megkenjük mustárral, ráfektetünk 1-1 szelet gépsonkát és 1-1 megtisztított főtt tojást. Ezután a húsokat úgy hajtjuk félbe, hogy a tojások középre kerüljenek, majd megtűzzük fogvájóval.
Egy tűzálló tálba tesszük a vajat, hozzáöntünk fél dl vizet, majd szorosan egymás mellé helyezzük a sóval, borssal, grillfűszerrel megszórt töltött csirkemelleket, és lefedve puhára pároljuk.
Ezután leöntjük a fűszerpaprikával elkevert tejföllel, és egy kicsit megpirítjuk.
Köretként burgonyapüré vagy hercegnőburgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.