Elkészítés: Kivajazunk egy jénait. A füstölt sajtot lereszeljük. A hagymák haragos zöld végeit levágjuk, majd vastagabb karikára vagdossuk. A tojásokat tálba ütjük, villával felverjük, majd tejfölt, sót és frissen őrölt borsot keverünk bele. Egy nagyobb serpenyőbe kevés olajat öntünk. Amikor felmelegszik, beletesszük a hagymát, és folyamatosan kevergetve pár perc alatt megfonnyasztjuk. Ráöntjük a tejfölös tojást, és kevergetve kocsonyásra sütjük. A sonkaszeleteket deszkára rakjuk, hagymás rántottát halmozunk rájuk. Egyenként feltekerjük, és a tűzálló edénybe rakjuk. Durvára reszelt sajtot, borsot szórunk mindegyikre, és hagymazölddel is meghintjük. Előmelegített sütőben átforrósítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.