Előkészítés: A tojást keményre főzzük, megtisztítjuk. A gombát megmossuk, és szeletekre vágjuk. A hagymát és a lilahagymát meghámozzuk, a hagymát apróra, a lilahagymát karikákra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Serpenyőben az olajat felmelegítjük, beletesszük a hagymát, a gombát, megszórjuk az ételízesítővel, és kb. 15-20 perc alatt lassú tűzön megpároljuk. Őrölt borssal fűszerezzük, hozzáadjuk a petrezselymet, a citromlevet, az ecetet és kb. további 5 perc alatt rövid lére pároljuk. A salátát hagyjuk hűlni, majd hűtőben jól behűtjük. Lilahagyma-karikákkal, és a kemény tojással díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.