Elkészítése: A csirkét kis darabjaira vágom, mintha paprikás csirkét készítenék. A csirkedarabokat mindkét oldalán megsózom, majd lisztbe mártom, és beleteszem egy tepsibe, szorosan egymás mellé. A megtisztított vöröshagymát lereszelem vagy nagyon apróra vágom, és összekeverem a felvert tojással, a tejföllel, a sóval, a borssal, a curryvel, végül az olajat is belekeverem. Ezt az öntetet rálocsolom a csirkedarabokra, és a tepsit lefedem. Az elõmelegített, forró sütõbe tolom. Harminc percig párolom az ételt, ezután a fedõt leveszem, és pirosra pirítom a tetejét. Saláta és burgonya kívánkozik mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.